keskiviikko 30. toukokuuta 2012

TREFFIPÄIVÄN MUUTOS, alan jo toistaa itseäni...

Meille sattui ikävä yllätys ja kohtaammekin kahdet hautajaiset tuolloin 9.6. Eli treffit siirtyy jälleen. Nyt tuntuu jo vähän hassulta koko juttu mutta ei anneta periksi. Uudet ehdokkaat menee elokuulle (18) ja syyskuulle (22), yritetään näistä saada jompi kumpi onnistumaan. Ilmoittele jos olet halukas tulemaan mukaan ja että kumpi päivä sopisi.

maanantai 30. huhtikuuta 2012

TREFFIPÄIVÄN MUUTOS

FUSSTAIL´S kenneltreffit siirtyvät, uusi päivä on 9.6!!!! Toukokuun lauantai juuri helatorstain tarjoaman pitkän viikonlopun keskellä ei saanut kauheasti suosiota ( tai ihmiset olisivat toki tulleet mutta vähän silleen pitkin hampain ;) niin nyt vaihdamme päivää kesäkuun alkuun. Tulkaa ihmeessä kaikki mukaan tapaamaan tuttuja ja turisemaan. Kuvassa Lauttasaaren edustaa 3.4 ei uskoisi kun nyt katsoo ikkunasta ulos, mahtava päivä!!

lauantai 17. maaliskuuta 2012

UNICEF kävely koulun päivänä

Tänään vietettiin koulun päivää Myllykallion ala-asteella. Koulun ohjelmaan kuului UNICEF kävely, jolla kerätään rahaa Afrikan lapsille mm. koulunkäynnin mahdollistamista varten. Olli ja Minä tsemppasimme Viivin kävelyä kiertämällä osoitettu matka neljä kertaa, sama matka jonka Viivi ehti kävelemään myös. Äitini lupasi sponsoroida kertynyttä matkaa x eurolla/kävelty kilometri. Kuulemme huomenna minkä rahasumman saimme kerättyä. Hyvä Olli! ja Hyvä Viivi!! Mahtava ranskan opekin tsemppasi Ollia kävelemään hyvän asian puolesta. Oli todella hauska koulupäivä.... Peppiä kaivattiin kaveriksi :)

torstai 8. maaliskuuta 2012

FUSSTAILS TREFFIT


                                   Tervetuloa


Fusstail´s Kennelin kevättreffeille la 19.5.2012 Tammelaan!

Ohjelmassa mm:
Riistaan tutustumista
Turkin siistimistä
Haulikkoammuntaa ja ammuntakoulutusta ampumaradalla halukkaille (jos omistat haulikon, ota mukaan), panoksia ostettavissa paikanpäällä
Mukavaa yhdessäoloa

Toiveita otetaan vastaan (kerro etukäteen, jos joku asia mietityttää niin paneudutaan yhdessä siihen).

Tarvittaessa majapaikka järjestyy lähistöltä.Ilmoittautuessasi kerro myös, tuletko  jo perjantai-iltana ja/tai lähdetkö vasta sunnuntaina kotiin päin. Ruokailu järjestetään metsästykseen sopivissa tunnelmissa (laavulla tai metsästysseuran mökillä tarjolla jotain riistahenkistä hyvää ruokaa).
Metsästysseuran mökki sijaitsee erämaajärven rannalla. Siellä mahdollisuus lämmittää sauna, uida sekä uittaa ja kouluttaa koiria.

Näiden treffien ensisijainen tarkoitus on tavata Fusstail´s kennelin kasvatteja mutta myös tarjota jotain eväitä myös kotiin viemisiksi. Taipumuskokeiden ilmoittautumiset käynnistyvät tässä kevään aikana ja kaikkia, joita asia vähääkään kiinnostaa autetaan eteenpäin. Jos sinulla on kysyttävää ihan perustottelevaisuuteen liittyvissä asioissa, autan mielelläni myös siinä. Ja mikäpäs sen kauniimpi kuin sileäkarvainen noutaja kun sen karvat on siistitty kuntoon ;)

Osallistumismaksu 20 euroa sisältää aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvit särpimineen. Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 11.5. mennessä osoitteeseen marjut.ritala@gmail.com  Tarkemmat ajo-ohjeet paikan päälle  sekä tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Tervetuloa!
Marjut